Cautare

493 de rezultate pentru "clubul mamicilor" (2.86 secunde)
In ziua imediat urmatoare, pe 15 decembrie, gazda primitoare va fi clubul La Scriitori din Targoviste. Trupa Celelalte Cuvinte revine cu drag in orasul dambovitean dupa succesul inregistrat cu ocazia concertului de anul trecut, cand publicul a intampinat-o cu o extraordinara caldura.
Trupa japoneza Mono, una dintre cele mai spectaculoase trupe post-rock din toate timpurile, va sosi pentru prima data la Bucuresti, pe 11 Martie 2013, la clubul The Silver Church, in cadrul turneului de prezentare al noului lor album intitulat "For My Parents".
Vineri seara, la Suceava, gazda primitoare va fi clubul La Fierarie, un loc deja consacrat pentru ca promoveaza muzica live.
"Dupa ce a spus da, senatorul s-a dus impreuna cu iubita la Clubul Diplomatilor pentru a negocia si a semna un precontract pentru nunta.
Fotomodel de succes, Bianca Ciuvat a organizat, joi seara, o prezentare de moda chiar in clubul select pe care Andrei Nastase il conduce in Bucuresti.
Desi este foarte proaspat in peisajul bucurestean, clubul HangOver dezvolta concepte unitare si atractive. In mai putin de o luna de functionare, HangOver are deja clienti fideli, care nu lipsesc la niciuna dintre petrecerile clubului.
Mai tarziu, nasul de cununie al fiului meu, Matei Miko, a venit la Casa Vernescu cu un grup de fete de la clubul de fashion pe care il are la Cluj (Transilvania Fashion - n.r.).
Acelasi show energic plin de efecte speciale pe care il veti putea vedea si pe 27 septembrie la METALHEAD Meeting la Arene alaturi de Paradise Lost si Finntroll va invada si clubul Colectiv, pe 13 noiembrie!
De altfel, Nastase marturiseste ca prima lansare a cartii a avut loc la clubul penitenciarului. In paginile volumului intitulat "Cele doua Romanii", Adrian Nastase nu se rafuieste cu adversarii sai politici sau personali, desi ar fi avut poate motive sa o faca.
Concertul de lansare a celui de-al patrulea album CRI GRI va avea loc joi, 11 decembrie, ora 19:00, inn sala Teatrului ARCA, din podul clubului La Scena (Calea Calarasilor, nr.
Numai ca, la viteza cu care se darama la noi tot, s-a prabusit si Clubul Roman de Presa. CTP-ul s-a dus in ale lui, greii presei si-au luat pe cont propriu drumurile care s-au mai adunat arar sau deloc.
Zoltan Bedo este profesor de fizica la Clubul Copiilor din Odorheiu Secuiesc. Fiecare jucarie creata de el are o poveste.
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte care va avea loc in data de 7 mai, la clubul B52 pot fi cumparate si online, exclusiv pe www.IaBilet.ro Biletele se gasesc si in reteaua fizica IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image).
Clubul din Gabroveni a promovat pentru prima oara in Bucuresti muzica si concertele necomerciale si a devenit loc de intalnire pentru toti cei care nu se regaseau in comercial si care cautau sa experimenteze altceva.
Din solidaritate cu familiile celor implicati in tragedia din clubul Colectiv, trupa Zdob si Zdub si BestMusic au hotarat sa reprogrameze concertul aniversar si lansarea de album pe 17 ianuarie tot la Arenele Romane din Bucuresti.
Ca urmare a tragediei petrecute in clubul Colectiv din Bucuresti, concertul ce urma sa marcheze lansarea noilor albume de studio byron si Lucia se va tine in data de 13 noiembrie, locul de desfasurare (Fratelli Studios, str.
Magda Marincovici Andrei Bud are 20 de ani si vineri, 6 noiembrie, era pentru a doua ora la clubul Colectiv.
- Daca am primi noi aceasta cladire, am face acolo Clubul Tineretului. Un loc unde tinerii sa se intalneasca! Deocamdata, nefiind a noastra, nu avem cum sa investim!, a declarat Raducu Filipescu.
Baietelul nostru s-a distrat la locul de joaca si la clubul de activitati si am facut si drumetii. Nu banuiam niciodata ca ambianta Marelui Gatsby a fost refacuta chiar aici, in inima tarii noastre!
Seara, dupa ora 21.00, si-au dat intalnire in clubul Expat din Centrul Vechi al Capitalei, unde au petrecut pana tarziu.
google-analytics.com